Що таке детокс? | Shambala Wellness Club

Що таке детокс?

Сучасний  світ не стоїть на місці, ми намагаємося встигнути зробити набагато більше, ніж можемо і виснажуємо наш організм. Таке виснаження призводить до накопичення токсинів та шлаків, які мають дуже негативний вплив на наше тіло та організм. Позбутися їх самостійно важко, ми відчуваємо як погіршується самопочуття, а з віком природна функція очищення організму починає працювати повільніше. Саме тому, важливим є глибоке очищення організму, або ж детокс. Далі розглянемо детально – що таке детокс.

Суть детоксу

Термін “Детокс” –  це модний оздоровчий тренд, який заполонив сторінки всіх соціальних мереж, інтернет-видань та сторінки глянцевих журналів. Дбати про своє тіло – це не просто модно, це і корисно. Хто ж подбає про Вас як не Ви самі? Саме тому, ми радимо звернути увагу на оздоровлення за аюрведою в Shambala Wellness Club. Що передбачає наша програма очищення та яка користь від детоксикації – поговоримо далі.

Що таке Детокс для відновлення організму

Відновлення організму передбачає багатокроковий набір процедур, які подарують Вам не тільки відчуття легкості, але і допоможуть справитися з повсякденними навантаженнями та стресами. Після проходження програма детокс Ви будете почувати себе дуже свіжо та підтягнуто. Нашою головною перевагою є використання системи очищення за аюрведою, де панчакарма – є глибоким очищенням та відновленням організму. Головним показником програми детоксикації є повне дотримання режиму харчування. Ми те, що ми їмо, тому якщо, Ви запланували детокс важливо харчуватися саме так, як Вам порадив спеціаліст. У нас, в shambala wellness club – це досить просто, адже наше харчування є збалансованим та вегетаріанським. Наші кухарі готують прості страви згідно з аюрведичними принципами, але Ви не залишитеся голодними, а навпаки будете відчувати насиченість довго.

Оздоровчі процедури та користь для організму

Отже, якщо Ви наважилися пройти програму детокс, то це означає, що Ви справді піклуєтеся про своє тіло та свій організм. Великою перевагою буде і психоемоційне відновлення, адже Ви відпочинете від рутини та зможете приділити час тільки собі. Тільки уявіть, придбавши програму Ви отримуєте:

  • правильне аюрведичне харчування
  • консультація лікаря аюрведи
  • заняття йогою
  • різні види масажів
  • емоційний відпочинок
  • смачні безалкогольні напої
  • спа зона та ін.

Після проходження програми Детокс в нашому заміському клубі, Ви відчуєте, які зміни відбуваються з Вами, Вашим тілом та душею. В першу чергу позитивні зміни відбудуться з Вашим кишківником, печінкою та ендокринною функцією. Пройшовши програму детокс Ви отримаєте оновлення та омолодження організму на клітинному рівні, без ліків, препаратів та лікарень. Наші спеціалісти пропонують терапевтичні та відновлювальні процедури аюрведи. Програма детокс делюкс в шамбалі гарантує зміцнення імунітету та повне відновлення сил та функцій організму. Для бронювання, залишайте заявку на сайті, проживання під час курсу в номерах оплачується окремо від програми.

Долучайтесь до нас в Instagram та Facebook!

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook