Кому потрібен детокс - необхідність організму | Shambala Wellness Club

Кому потрібен детокс?

Детокс – це природний процес очищення організму від шлаку та токсинів. В цьому процесі беруть активну участь такі органи як: шкіра, шлунок, печінка, нирки, легені та ШКТ. Через складну екологічну ситуацію, незбалансований раціон, постійні стреси в організмі накопичуються токсини, які потім призводять до інтоксикації. Саме тому процес детоксикації важливий для кожного та кожної, хто дбає про своє здоров’я та організм. Розберемо – кому потрібен детокс організму?

Токсини – це шкідливі речовини, які потрапляють в наш організм різними способами: повітря та їжа, а ще можуть утворюватися в організмі людини самостійно через інфекційні захворювання. Саме тому, глибоке очищення організму або аюрведичний детокс є досить корисним та популярним. Ви ж пам’ятаєте, що наша концепція – це лікування та відновлення без ліків і це не міф. В самому серці України, поруч зі столицею і розташовується наш комплекс, в якому головна увага приділяється Вашому тілу та ментальному здоров’ю. Наші програми розроблені найкращими спеціалістами аюрведи та не залишать Вас байдужими.

Відновлення організму

Оздоровлення за аюрведою передбачає бережне та м’яке ставлення до тіла та душі. Ми враховуємо всі необхідні елементи якісного детоксу. Ми уже попіклувалися про забезпечення Вашого організму чистою артезіанською водою та правильним харчуванням.

Наш організм – складна і розумна система. Він здатний самоочищатися, адже це закладено в нас природою. Печінка, нирки, легені, кишківник – всі вони залучені в процесі глибокого очищення, але якщо цей процес не може відбутися самостійно, то на допомогу приходить детокс. Завдання детоксу – мінімізувати вплив токсинів на організм за допомогою спеціального харчування та виключення з раціону найбільш токсичних речовин. Під час глибокого очищення оздоровлюються кров, шлунок, печінка. Організм отримує заряд бадьорості та сил, нормалізується гормональне тло, зміцнюється імунітет. Також вважається, що детоксикація є ефективним способом збереження молодості.

Кому потрібен детокс – перші сигнали

Перші тривожні сигнали на які потрібно звернути увагу це проблеми з травленням, постійна втома, сонливість і дратівливість, виснаженість при мінімальних навантаженнях, депресивні настрої. При цьому ніякого серйозного діагнозу може і не бути. І саме в таких випадках допомагає детокс. Програма очищення розрахована на допомогу Вашому організму, а не на лікування. Під час програми детоксу покращується обмін речовин і робота ШКТ, нормалізуються всі процеси в печінці, нирках і жовчних шляхах. Після детоксу Ви втрачаєте вагу без зусиль, а ще відчуваєте легкість. Програма “Детокс” в нашому комплексі розрахована на 7 днів, цього терміну достатньо для відновлення організму та оздоровлення. Детокс підходить всім хто дбає про своє здоров’я та хоче покращити самопочуття.  Пам’ятайте, що втрата ваги не є головною ціллю детоксу, але стане приємним бонусом.  Достатньо робити глибоке очищення організму кожні пів року.

Стежте за нами на сторінках Instagram та Facebook!
кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook