Наповнити тіло енергією - SPA ритуали | Shambala Wellness Club

Як наповнити тіло енергією або які індійські SPA ритуали в SHAMBALA WELLNESS CLUB стануть в пригоді

Наше тіло – наш храм, наш помічник та найбільша бджілка трудівниця, яка майже не відпочиває. Втома, навантаження та стреси мають неабиякий вплив на наш організм і потрібно знаходити, щоб наповнити тіло енергією.

Правильне харчування, вживання вітамінів та фізичка активність це круто і корисно, але іноді ж хочеться відпочити без кухні, домашніх справ та проблем. Існує багато способів, як повернути енергію та наповнитися позитивними емоціями, наприклад відвідати спа Київ. Важливо також знати, що є і варіанти швидкого відновлення енергетичного балансу. До найпопулярніших відносять:

  • масаж вушних раковин – допоможе прибрати головний біль та втому, адже на вухах є багато рефлекторних точок, які зв’язані з усім тілом;
  • обійми – ніжний варіант перезавантаження – якщо раптом поруч немає близької чи коханої людини, обійміть себе самі – енергійно та стрімко;
  • відмова від гаджетів на 15-30 хвилин допоможе розслабитися, в цей час можна влаштувати собі міні прогулянку;
  • глибоке дихання – для наповнення мозку киснем, ідеальний варіант, щоб позбутися стресу та заспокоїтися в напруженій ситуації;
  • час наодинці – можливість подумати про себе.

Але варто зазначити, що всі ці “коротенькі ритуали” поліпшують наш фізичний та ментальний стан тільки поверхнево. В ситуації якщо до кінця робочого дня залишається декілька годин, а голова “вже не думає” вони будуть ОК, але в ситуації тривалого фізичного та морального тонусу, цього буде замало.

Що допоможе найкраще наповнити тіло енергією?

Якщо Ви все ж таки відчуваєте сильну перевтому та апатію, то Вам потрібне перезавантаження. І ні, це не модний термін з просторів Instagram, це про турботу про себе та про любов до свого тіла. Гарною ідеєю буде відвідати спа.

Spa day стане одним із найефективніших помічників в умовах стресу. Особливо зараз, коли за вікном сирени та вибухи, а в душі страх. Наша програма націлена на відновлення гармонії між тілом та душею. Для зручності наших клієнтів ми розробили 11 спа-пакетів, в які входять спа процедури від знавців аюрведи. Вам будуть доступні масажі, обгортання, відвідування соляної кімнати та басейн з гідромасажем. Детально про spa можна прочитати на сторінці нашого сайту.

У випадку якщо одного дня такого відпочинку буде мало, ми рекомендуємо обрати спа вікенд. Триразове аюрведичне корисне харчування, спа процедури та номери на березі Десни допоможуть Вам відпочити та наповнитися енергією. Відвідування процедур та басейну допоможуть зняти втому та підвищити продуктивність. Після спа вікенд Ви будете наповнені позитивними вібраціями та готовими до нових звершень.

Пам’ятайте, що віддаючись повністю своїй роботі, друзям та родині Ви швидко “перегорите” і опинитися в стані апатії. Знайдіть час для себе. Відірвіться від проблем. У нашому спа Київ є всі умови для комфортного перезавантаження – ми маємо генератори, свою власну свердловину з водою та Starlink. Хоча інтернет Вам не буде потрібен, хіба для того, щоб запостити в stories світлину з крутого відпочинку!

Слідкуйте за нами в Instagram – @shambala_wellnessclub!

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook