Відпочивайте вдвох від всього світу | Shambala Wellness Club

Відпочивайте вдвох від всього світу у Shambala Wellness Club

Медовий місяць – це не тільки перші дні після весілля, адже романтику у стосунки потрібно повертати постійно. Не важливо скільки Вам років, 25 чи 65, Ви та Ваша друга половинка заслуговуєте на якісний відпочинок у двох. Гарною ідеєю подарунка для батьків чи друзів, з приводом чи без приводу, стануть подарункові сертифікати на відпочинок у нашому оздоровчому заміському клубі, на березі Десни. Відпочивайте вдвох, разом, адже це не лише зміцнить ваше здоров’я, а і стосунки теж, та надасть змогу краще пізнати себе та свою половинку.

Найголовніша перевага відпочинку та оздоровлення у нас – це відчуття спокою та безтурботності, можливість відволіктися від тривог та невдач й наповнити свій розум та тіло неймовірно позитивними вібраціями. Отже, якісний відпочинок – це наш мастхев, враховуючи всі обставини та зовнішні чинники.

І якщо Ви гадаєте, що відпочинок зараз “не на часі”, то Ви помиляєтеся. “Синдром відкладеного життя” шкодить нашому ментальному та фізичному здоров’ю. Тому відпочинок вдвох – важлива складова будь-яких стосунків. Якщо все ж таки, морально Вам складно наважитися на такий крок, то ми пропонуємо Вам на вибір декілька видів програм, ознайомившись з якими Ви зрозумієте – що такий якісний відпочинок та перезавантаження принесуть користь Вашому здоров’ю.

Відпочивайте вдвох. Обираємо екологічний відпочинок для себе

Відвідати спа – це дати собі можливість поринути в атмосферу спокою та наповнення. В усьому світі, spa – процедури користуються неабиякою популярністю. Вся мета спа відпочинку полягає саме в спокійному відпочинку, без поспіху, без шкідливої їжі та тільки з приємними емоціями. Spa вікенд стане ідеальним вибором відпочинку та ретріту для двох. Процедури на вибір, смачне триразове аюрведичне вегетаріанське харчування та різні масажні техніки позбавлять Вас переживань на період відпочинку, а можливість відвідувати басейн без обмежень, дозволить ще й приділити час фізичній активності.

Також, хочемо звернути Вашу увагу, що ціни на спа, wellness, аюрведа саме в Shambala Wellness Club Вас приємно здивують. Подарунковий сертифікат, на прекрасний відпочинок вдвох – лише від 12 600 грн. Ціна сертифіката wellness 3 стартує від 18 900 грн з можливістю обрати тип номера та wellness 7 – ціна від 44 100 грн.

Гарним варіантом також буде оздоровчий курс “Релакс” на якому кожен отримає відновлення життєвих сил організму та тіла. Цілісний підхід до роботи з емоційно-метальним станом спрямовані на боротьбу з емоційним вигоранням, неврозами та депресивними станами. Аюрведичні масажі та процедури, фізична активність сприяє розслабленню м’язів. Великою перевагою даної програми також стане зниження тривожності  та нормалізація сну.

Відпочивайте вдвох з користю та слідкуйте за нами на сторінках Instagram та Facebook!

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook